Olin kävelyllä ja näin Santtu-Matias Rouvalin

Pyörittyään hetken yläpuolella se alkoi valmistautumaan laskeutumiseen. Emme tarkasti nähnyt minne se laskeutui, mutta lähdimme Wilhon kanssa etsimään tarkemmin minne Amurin yläpuolella pörrännyt Medi-heli laskeutui.

Löysimme helikopterin Amurin koulun pihasta, kävelimme Satakunnankadun kautta takaisin kotiin näin mainostaulussa kuvan mikä näytti tutulta. Sillä hetkellä en sitä muistanut, mutta seuraavan kerran kun näin saman valokuvan tajusin, että olin ottanut sen.

Syy miksi en heti tajunnut kuvaa omakseni oli kuvan rajaus. Tämä on mielestäni sitä hyvää kuvan käyttöä, siitä käytetty vain pieni osa, joka mielestäni sopii hyvin tarkoitukseensa.

Santtu.jpg

Kuvaukset pidettiin ennen kesää ja tarkoituksena oli ottaa tulevan filharmonia cd:n kanteen valokuvia kapelimestari Santtu-Matias Rouvalista.

Monestikkaan en tiedä ihan tarkalleen mihin kaikkeen ottamiani valokuvia käytetään ja se on tietyllä tavalla vähän harmi, koska on kuitenkin kiva nähdä omia kuvia käytössä. Onneksi tämä valokuva osui mun silmiin.

WTN_0284.jpg
CD:n kansi

CD:n kansi

WTN_0279-2.jpg
IMG_20190124_110131.jpg
WTN_0319.jpg
 


Tästä pääsee filharmonian sivuille - https://tamperefilharmonia.fi/

- Wille