Ravintola Tampella


"Tammerkosken rannalla, vanhan pellavakutomon tiloissa pääset nautiskelemaan tuoreista raaka-aineista valmistettua ruokaa upeassa miljöössä. Mutkattoman tyylikäs menu on maailmalta inspiraatiota hakenut, perinteitä vahvasti kunnioittava kokonaisuus. Hurmaava henkilökunta ja nostalgiset puitteet tekevät Ravintola Tampellasta helposti lähestyttävän ja kiehtovan ruokapaikan keskellä kaupungin arvostetuinta aluetta."
 


Otin ruokakuvia Ravintola Tampellassa.


Huikealla tontilla sijaitseva Ravintola Tampella on ilo silmälle. Tila on iso ja avara, ripauksella punatiilttä.
Olen syntynyt ja kasvanut Finlaysonin vierellä, itselleni nuo entisaikojen tehtaat luo mielikuvan vahvasta ja graafisesta Tampereesta.

Ravintola Tampella
www.ravintolatampella.fi


Mainostoimisto Bananas
www.bananas.fi


- Wille