Kehittyminen

 

Katselen todella paljon kuvausvideoita, varsinkin kuvankäsittelyä koskevilla videoilla on yleensä jotain uutta mitä oppia. Viimesimpänä tutustuin frequency separationiin, vaikkei se sitlä kuulosta, niin se on aika yksinkertainen ihon käsittelytekniikka. Sen isoin etu on, ettei sillä tekniikalla ylimuokkaa ihoa niin helposti. Ihon pystyy muokkaamaan todella helposti semmoiseksi 2d lätyksi, tällä iho luonnollisen näköisenä, mutta näppylät yms saa siistittyä näppärästi pois. Toki kyllä tässäkin saa käyttää omaa makuaistia sen suhteen mikä on hyvä ja mikä ei.

Youtubesta löytyy tästäkin aiheesta paljon hyviä videoita, itse käytin tätä jeff rojasin videoo esimerkkinä. 

 

Alla on muutama esimerksi kenen videoita seurailen, yleensä videoissa on behind the scene -juttuja tai valonhallintaa. BTS -videoissa näkee hyvin minkälaisia valon muokkaajia käytetään ja minkälaisia valoa ne niillä tekevät. Onneksi mulla valokuvaajana on mahdollisuus kehittyä joka päivä, videoiden avulla kehittymiseen saa tiettyä jatkuvuutta, siittä tulee ajatusmalli. 


Valo ja kuvaus.Andrea Belluso

 Tykkään todella paljon kuvista, valot, muokkaus, kontrasti.Karl Taylor & Urs Rechner

Karl taylorilla on paljon opetusvideoita,
varsinkin "How to" -videoille suositus.
Matthew Jordan Smith
Joel Grimes


Tässä muutama lisää ketä seurailen:

Hasselblad
Phase One
Julia Kuzmenko
Jeff Rojas
Wescott
FstoppersKommentoi, Tykkää, Jaa


- WILLE