Lee Filters

Päätin suhteellisen pitkän, noin vuoden pohdinnan jälkeen tilata Fimekosta ensimmäisen Lee Filterin. Simppelisti kerrottuna objektiivin eteen laitetaan pala lasia joka muokkaa kuvaa haluttuun suuntaan.

Ostin alkuun big stopperin ja yhden adaprtor ringin (67mm), joka sopii mun Sigma Art 35mm linssiin. tällä ajatuksella ajattelin alkaa reenaileen pitkiä valotusaikoja, siinä näen myös sytynkö tähän puuhaan vai en. Tässä on myös se syy minkä takia en ostanut tätä aikasemmin on, nämä ei kuitenkaan ihan mitään halvimpia ole, tärkee Olis ettei näitä ostele kaappiin pölyttyyn.

Kuten niin monesti internet on älyttömän hyvä tapa tutkia mitä on ostamassa. Enkä usko Muutenkaan, että olisin kuullut näistä Filttereistä Ilman Youtubea.

onneksi valokuvaustarvikkeita myyvät yritykset tekevät nykyään hienoja fiilisvideoita nettiin, tykkään varsinkin kun valokuvaajat itse kertovat eli mainostavat tuotteita. Ainakin omaan mieleeni se piirtelee Mukavia unelmia mikä helpottaa ostopäätöstä melkoisesti.

Tässä alapuolella on erittäin mukava video ja vieläpä törkeen hienoilla valokuvilla. Tästä videosta pompsahti heti ajatuksiin ulkomaan kuvausreissu.

Tämä video kiteyttää aika hyvin mitä näillä filttereillä tehdään.

Kahden lapsen isänä ei tietenkään pääse valokuvailemaan ihan koska haluaa, mutta nyt kun jalkapallokisat loppuivat niin iltoihin vapautui mukavasti lisää aikaa, 

Onneksi asun Tampereen Amurissa,joten vettä on ainakin lähellä. Tammerkoski, näsijärvi ja pyhäjärvi, etukäteen olen miettinyt muutaman kohteen mihin menen testailemaan big stopperia.

Näidenkin tarkkoitus on tietenkin tuottaa hienoja valokuvia ja saada Valokuvaajat miettimään uusia ajatuksia ja näkökulmia. Slogan "inspiring professionals" On aika osuva.

Lee Filterin youtube kanavalla on ihan hyviä videoita tuotteiden käytöstä.

 

  

Polte päästä kuvailemaan kasvoi, joten kävin nopeasti testailemassa nässyn rannassa. 

Kekkosentien silta

 Melkoinen ero tuli kuvaan ilman filtteriä ja filtterillä.


Oikean puoleisessa kuvassa
F/ 14 - 150sek - ISO 100www.fimeko.fi
www.leefilters.comTYKKÄÄ, KOMMENTOI, JAA