Valokuvaus nettisivuille

Valokuvauksessa on kaksi erittäin tärkeää asiaa.  Valo ja kuvaus.

Marjaana Herlevi tarvitsi kuvia uusille nettisivuilleen, Mainostoimisto Bananas toteutti  sivut.

Tarkoituksena oli tehdä yksinkertaisen selkeät sivut, toive oli myös, että Marjaanan katseen piti herättää kävijän huomio. Nettisivuille meneviin kuviin sopii yleensä hyvin läpi valkoinen tausta, se pitää sivut raikkaana.

 Alapuolella on Behind the scene -kuva setistä millä otin Marjaanan valokuvat. Kuvan vasemmassa reunassa olevaa Umbrella Deep Whitea kokeiltiin, mutta ei käytetty. Boomijalustalla 40x60cm softbox läheltä kasvoja.

Set up


Tämmöisissä kuvauksissa tykkään käyttää pientä softboxia, se antaa kasvoille kovan, napakan ja kontrastikkaan valon. Itse tykkään vahvasta valosta, ja varsinkin valon mukana tuleva varjo on se mitä usein valokuviini haen. Mun mielestä valitsemani valo sopi Marjaanan kasvoille sopi oikein hienosti.

Kuvassa näkyvien mustien flägien tarkotus on katkoa takaa tuleva valo, eli yksinkertaisesti vain hallita valoja paremmin. Kun pystyy hallitsemaan kuvassa kaikea mitä siinä on, silloin siittä voi tehdä myös mieleisensä.

Alapuolella on kuvakaappaus lightroomista. Kuva on siis suoraan kamerasta.

Kuvakaappaus lightroomista

Tässä on kuvakaappaus viimeistellystä kuvasta.

Kuvakaappaus valmiista kuvasta

Nämä valokuvat löytyvät Marjaanan nettisivuilta

 

Nikon D800
85mm
F/9 - 1 /160Käy katsomassa Marjaanan sivut:  
http://urataival.fi/

Tässä linkki Mainostoimisto Bananaksen sivuille:
www.bananas.fi


Jätä kommenttia.. :)

- Wille